Webmaster Forumu
En Büyük Freelancer Platformu

Site Yükleniyor...
CPM konusunda deneyimlerim | Webmaster Forumu - En Büyük Freelancer Platformu el11.net
Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CPM konusunda deneyimlerim

dilara_ozcan

Şuanda konuyu görüntüleyenler (Total:0)

dilara_ozcan 

Yeni Üye
Administrator
Üye
Puan 0
Çözümler 0
CPM konusunda yaptığım testlerin sonuçlarini paylasıyorum.

Test ortami: production ortami
Test suresi: 1 yil
Sonuc: gecici cozum

Detaylari asagida paylasiyorum. Siz de benzer deneyim yasadiysa yorumlayin.

Saolun paylasim icin. Bu bilgileri pratiğe gecirecegim.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once hata mesajini arastırdim, sonra konfigürasyonu degistirdim ve en son sonuclari karşilastirdim.

Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence analitik konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.

Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once log dosyasini inceledim, sonra ayarlari guncelledim ve en son sonuclari karşilastirdim.

Peki ya guvenlik acıklari? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Cok faydali bilgiler! Ozellikle ikinci maddesi cok isime yaradi.

Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once cache temizledim, sonra plugin devre disi braktim ve en son testi tekrarladim.

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri