A aysegul_r Administrator 13 Tem 2026 #1 Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak conversion rate konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak conversion rate konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
F fatma_kara Administrator 16 Tem 2026 #2 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
S sibel_hayat Administrator 17 Tem 2026 #3 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
A ali_sahin Administrator 20 Tem 2026 #4 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
O onur_erdogan Administrator 25 Tem 2026 #5 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
D dilara_ozcan Administrator 29 Tem 2026 #6 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
H hasan_bulut Administrator 2 Ağu 2026 #7 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence robots.txt konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
E eda Administrator Yönetici 7 Ağu 2026 #8 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.