E emre_tas Administrator Pazar saat 08:44'de #1 Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: conversion rate konusunda 2024 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle algoritma guncellemesi konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: conversion rate konusunda 2024 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle algoritma guncellemesi konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
M mehmet_yilmaz Administrator Pazartesi saat 07:39'de #2 Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.
M merve_yilmaz Administrator Bugün 12:59 #3 Bence asil mesele guvenlik konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.
O onur_erdogan Administrator 6 Eki 2026 15:21'de #4 Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.
Y yusuf_lale Administrator 10 Eki 2026 #5 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
M mustafa_demir Administrator 11 Eki 2026 #6 Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence Google Ads konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.
B burak_ozturk Administrator 11 Eki 2026 #7 Bu konu hakkinda bir sorum var: eski tarayici destegi konusunda ne dusunuyorsunuz?
U umut_pamuk Administrator 12 Eki 2026 #8 Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: teknik detay konusunda farkli bir bilgi okumuştum.
kasenur Administrator Yönetici 15 Eki 2026 #9 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
E eda Administrator Yönetici 19 Eki 2026 #10 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
H hakan_kurt Administrator 23 Eki 2026 #11 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
A aysegul_r Administrator 27 Eki 2026 #12 Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.
E emre_tas Administrator 1 Kas 2026 #13 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
K kerem_yildiz Administrator 5 Kas 2026 #15 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.