E esra_bayrak Administrator 19 Ocak 2026 #1 backup hakkinda kapsamli bir rehber hazirladim. Bu rehberde asagidaki konulari ele alacagim: 1. Temel kavramlar ve tanimlar 2. Adim adim uygulama rehberi 3. Sikca yapilan hatalar 4. Uzman ipuclari 5. Faydali kaynaklar Baslayalim! Sorularinizi asagiya yazabilirsiniz.
backup hakkinda kapsamli bir rehber hazirladim. Bu rehberde asagidaki konulari ele alacagim: 1. Temel kavramlar ve tanimlar 2. Adim adim uygulama rehberi 3. Sikca yapilan hatalar 4. Uzman ipuclari 5. Faydali kaynaklar Baslayalim! Sorularinizi asagiya yazabilirsiniz.
M mehmet_yilmaz Administrator 24 Ocak 2026 #2 Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?
Z zeynep_simsek Administrator 28 Ocak 2026 #3 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
O omer_faruk Administrator 30 Ocak 2026 #4 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
A ahmet_kaya Administrator 1 Şub 2026 #5 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
G gizem_kaplan Administrator 6 Şub 2026 #6 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
S sibel_hayat Administrator 6 Şub 2026 #7 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
B busra_topcu Administrator 13 Şub 2026 #9 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
M murat_guler Administrator 16 Şub 2026 #10 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
Y yusuf_lale Administrator 20 Şub 2026 #11 Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: fiyatlandirma konusunda farkli bir bilgi okumuştum.
U umut_pamuk Administrator 24 Şub 2026 #12 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
V volkan_koc Administrator 28 Şub 2026 #13 Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.
M mehmet_yilmaz Administrator 2 Mar 2026 #14 Cok faydali bilgiler! Ozellikle son maddesi cok isime yaradi.
H huseyin_aydin Administrator 2 Mar 2026 #15 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2025 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son 2025 doneminde buyuk degisimler oldu.