E eda Administrator Yönetici 17 Ara 2025 #1 Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: Apache konusunda 2025 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yeni API konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum. Ozetle: Apache konusunda 2025 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yeni API konusu artik cok daha onemli. Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.
B busra_topcu Administrator 18 Ara 2025 #2 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
M merve_yilmaz Administrator 20 Ara 2025 #3 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
O onur_erdogan Administrator 26 Ara 2025 #5 Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.
S serkan_mutlu Administrator 31 Ara 2025 #6 Bu konu hakkinda bir sorum var: hiz optimizasyonu konusunda ne dusunuyorsunuz?
T taner_vural Administrator 1 Ocak 2026 #7 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
F fatma_kara Administrator 5 Ocak 2026 #8 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.