H hakan_kurt Administrator 14 Ocak 2026 #1 Merhaba arkadaslar, Apache konusunda sizlere bir sorum var. Bu konuyla yaklasik 6 ay suredir ugrasiyorum ancak bir turlu cache sorunu konusunu asamadim. Denedigim yontemler: - Stack Overflow da aradim - Farkli yapilandirma denedim Simdiye kadar kısmi iyilesme sonucu aldim. Deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi?
Merhaba arkadaslar, Apache konusunda sizlere bir sorum var. Bu konuyla yaklasik 6 ay suredir ugrasiyorum ancak bir turlu cache sorunu konusunu asamadim. Denedigim yontemler: - Stack Overflow da aradim - Farkli yapilandirma denedim Simdiye kadar kısmi iyilesme sonucu aldim. Deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi?
O ozlem_cicek Administrator 18 Ocak 2026 #2 Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.
Z zeynep_simsek Administrator 22 Ocak 2026 #3 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
M murat_guler Administrator 27 Ocak 2026 #4 Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.
Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.