E emre_tas Administrator 8 May 2026 #1 Apache konusunda yaptığım testlerin sonuçlarini paylasıyorum. Test ortami: VPS Test suresi: 1 yil Sonuc: hala sorunlu Detaylari asagida paylasiyorum. Siz de benzer deneyim yasadiysa yorumlayin.
Apache konusunda yaptığım testlerin sonuçlarini paylasıyorum. Test ortami: VPS Test suresi: 1 yil Sonuc: hala sorunlu Detaylari asagida paylasiyorum. Siz de benzer deneyim yasadiysa yorumlayin.
M mustafa_demir Administrator 11 May 2026 #2 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.
M mehmet_yilmaz Administrator 15 May 2026 #3 Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
Cok guzel bir konu acmissınız! Ben de bu konuyu yaklasik 2 yildir inceliyorum. Ozellikle son son 2 doneminde buyuk degisimler oldu.
S serkan_mutlu Administrator 15 May 2026 #4 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
I ibrahim_celik Administrator 17 May 2026 #5 Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.
H hakan_kurt Administrator 19 May 2026 #6 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.
H hasan_bulut Administrator 24 May 2026 #7 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
S selin_arslan Administrator 28 May 2026 #8 Sanırım biraz daha detay ekleyebilirdiniz ama genel olarak cok iyi bir ozet.
B busra_topcu Administrator 1 Haz 2026 #9 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.