I irem_gul2 Administrator 12 Kas 2025 #1 Bu konuyu aciyorum cunku analytics hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Temel kurulumun dogru olmasi kritik - Yedek almak her zaman iyi fikir - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
Bu konuyu aciyorum cunku analytics hakkinda forumda yeterince bilgi bulamadim. Arastirmalarimdan ogrendiklerim: - Temel kurulumun dogru olmasi kritik - Yedek almak her zaman iyi fikir - Topluluk destegi cok degerli Ekleyecekleriniz var mi?
T tugce_aydogan Administrator 17 Kas 2025 #2 Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.
Z zuhal_tunc2 Administrator 20 Kas 2025 #3 Ellerinize saglik! Forumu takip ediyorum ve bu tur paylaşimlar cok degerli.
C cem_kucuk Administrator 24 Kas 2025 #4 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
E eser_yalcin2 Administrator 24 Kas 2025 #5 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
H hasan_bulut Administrator 27 Kas 2025 #6 Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.
V volkan_koc Administrator 30 Kas 2025 #7 Ayni sorunu ben de yasadim. Sizin cozumunuz benim kullandimimdan daha pratik.
D duygu_isik Administrator 3 Ara 2025 #8 Yeni baslayanlar icin cok iyi bir kaynak. Anlasilir ve uygulamali.