Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

analytics ile ilgili sorum var

S

serkan_mutlu

New member
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum.

Ozetle: analytics konusunda son 2 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle yapay zeka etkisi konusu artik cok daha onemli.

Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.

Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.

Uzun sure aradim, nihayet buldum. Cok tesekkur ederim!

Saolun paylasim icin. Bu bilgileri pratiğe gecirecegim.

Cok faydali bilgiler! Ozellikle ikinci maddesi cok isime yaradi.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Harika anlatim! Yeni baslayanlara da tavsiye ederim bu kaynagi.

Bence asil mesele teknik altyapi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Guzel bir ozet cikmis. Kucuk bir duzeltme: fiyatlandirma konusunda farkli bir bilgi okumuştum.

Biraz farkli bir bakis acisi sunayim: Bence e-ticaret konusunda en onemli faktör hiz degil, kalite.

Peki ya hiz optimizasyonu? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Bu harika bir paylaşım! Eklemek istedigim bir nokta var: Guncel dokumantasyonlari takip etmek cok onemli.

Benim deneyimim biraz farklı. Sizin yonetimizle kiyaslandığında daha iyi sonuclar aldim cunku farkli bir yaklasim benimsedim.

Muhtemelen en kapsamli rehber bu forumda. Ellerinize saglik!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri