Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

A/B testi case study: gercek ornek

I

irem_gul

New member
Bu konu hakkinda uzun sure arastirma yaptim ve sonuclarimi paylasmayi uygun buldum.

Ozetle: A/B testi konusunda son 2 yilindan bu yana bircok degisiklik oldu. Ozellikle algoritma guncellemesi konusu artik cok daha onemli.

Deneyimlerinizi bu konuya yazabilirsiniz.

Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Bu konuya ek olarak su kaynagi da incelemenizi onerim. Cok kapsamli bilgi var.

Sizin yaklasiminiz ile benimki oldukca benzer. Birlikte daha iyi sonuclar elde edebiliriz.

Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.

Aynen! Ben de bu sorunu yasadim. Su sekilde cozdim: Once hata mesajini arastırdim, sonra plugin devre disi braktim ve en son sonuclari karşilastirdim.

Peki ya API entegrasyonu? Bunu da ele aldınız mı? Cok merak ettim.

Super bir paylasim! Tavsiyelerinizi uygulayip geri donus yapacagim.

Bu yontemi denedim fakat biraz farkli bir sonuc aldim. Acaba neden farkli olabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri