A aysegul_r Administrator 8 Ağu 2026 #1 Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak A/B testi konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
Merhabalar! Yeni baslayanlar olarak A/B testi konusunu inceliyorum. Sorularim: 1. Nereden baslamaliyim? 2. Hangi kaynaklar onerilir? 3. Kac sureде sonuc almak mumkun? Tesekkkurler!
O onur_erdogan Administrator 9 Ağu 2026 #2 Ben de bu konuyu inceliyorum. Benzer problemler yasadim ve cozum icin uzun arastirma yaptim.
E esra_bayrak Administrator 11 Ağu 2026 #3 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
O ozlem_cicek Administrator 12 Ağu 2026 #4 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.
T taner_vural Administrator 14 Ağu 2026 #5 Uzun vadeli duşundugumuzde bu yaklasim cok mantıklı. Kısa vadede zahmetli gorunse de.
A ayse_dogan Administrator 18 Ağu 2026 #6 Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
Pratik bir ipucu ekleyeyim: Hep kucuk adimlarla ilerleyin, toplu degisiklikler bazen sorun cikarabiliyor.
M merve_yilmaz Administrator 20 Ağu 2026 #7 Bence asil mesele icerik kalitesi konusu. Diger detaylar ikincil kalıyor.
O omer_faruk Administrator 23 Ağu 2026 #8 Tesekkurler! Tam da bu konuyu arastiriyordum. Bookmarkledim.
G gizem_kaplan Administrator 27 Ağu 2026 #9 Kesinlikle dogru! Hicbir zaman hiz icin kaliteden odun verme.
H hasan_bulut Administrator 31 Ağu 2026 #10 Aynen katiliyorum. Bu yaklaşim gercekten etkili. Kendim de uyguladim ve ciddi sonuclar aldim.
I irem_gunes Administrator 2 Eyl 2026 #11 Bu bilgileri projecime uygulayacagim. Sonuclari burada paylasirim.